Kids Party

Jouw Zoon/Dochter is jarig, Thuis vier je het natuurlijk met familie en vrienden! Maar jouw kind wil dit natuurlijk ook vieren met zijn vriendjes en vriendinnetjes, bij Landelijk Lekker ben je dan op het juiste adres. Vier een kinderfeestje in huiselijke sfeer zonder je eigen huis op de kop te hebben! Wij van Landelijk Lekker nemen alles voor u uit handen, Voorbereiden, plannen & opruimen. jij geniet ondertussen van de Kids die plezier hebben onder genot van een bakje koffie of thee. 

Bakkers feest

Bij het Bakkers Feest draait natuurlijk alles om bakken, denk aan Cupcakes, Muffins, cake & taart. In overleg kiezen wij de perfecte bakkers creatie die de Kids kunnen gaan bereiden, versieren en natuurlijk opeten.  

De Kids kunnen natuurlijk eerst genieten van een glaasje ranja en wat lekkers, we zetten de jarige in belangstelling wij zingen, pakken de cadeaus uit, en geven een korte uitleg van de activiteit. 

Aan de slag: De Kids gaan zelf in de keuken aan de slag met de bakkers creatie, zodra deze in de oven staat gaan wij onze eigen Bakkers mutsen versieren met textiel stiften ect. er is even tijd om te vrij te spelen en knutselen aan hun Bakkers mutsen. PING de bakkers creatie is klaar, nu smullen maar!! de Kids nemen hun eigen gemaakte bakkers muts mee naar huis en natuurlijk de bakkers creaties niet te vergeten. 

duur: Circa 2 uur. 

prijs : € 18.95 

wat zit erbij ? Drinken, wat lekkers, Service, De Bakkers mutsen en een hele hoop plezier. 

Pannenkoeken Pret

Bij de Pannenkoeken pret draait natuurlijk alles om het maken en bakken van de pannenkoeken en poffertjes! we gaan pannenkoeken mix maken, bakken en versieren! 

De kids kunnen natuurlijk eerst genieten van een glaasje drinken en wat lekkers, we zetten de jarige in belangstelling wij zingen, pakken de cadeaus uit, en geven een korte uitleg van de activiteit.

Aan de slag: De Kids gaan de keuken in het gaan aan de slag met de pannenkoeken/poffertjes mix. terwijl de pannenkoeken gebakken worden is er natuurlijk ook ruimte om even vrij te spelen en alvast te beginnen met het versieren van hun eigen koks mutsen.  ETEN! we gaan nu lekker genieten van de pannenkoeken/poffertjes. Na de tijd nemen de kids hun eigen gemaakte koksmutsen mee naar huis en zijn natuurlijke een leerzame ervaring rijker!

 

Duur: Circa 2 uur

prijs: € 18.95

wat zit erbij ? Drinken, wat lekkers, Service, de Koksmutsen en natuurlijk een hele hoop plezier.

Chefs Avontuur

Bij Chefs avontuur draait alles om het maken en creëren van een eigen Pizza, wij gaan aan de slag met het maken van pizza deeg, groenten snijden, en de pizza opmaken. 

De kids genieten van wat lekkers en wat drinken bij binnenkomst, we zetten de Jarige in de belangstelling door te zingen en de cadeaus uit te pakken. we leggen de activiteit even kort uit.

Aan de slag: we gaan de keuken in, iedereen maakt zijn eigen pizza bodem, we snijden groente, en gaan de pizza beleggen, deze gaat in de oven en PING de kids kunnen heerlijke genieten van hun eigen gemaakte pizza, 

Tijdens het wachten op de pizza's kunnen de kids een specerijen quiz doen of we gaan knutsel en aan de slag met onze eigen kookboekje. dit is overleg met de ouders. 

Duur: Circa 2 uur

Prijs: € 19.95

wat zit erbij ? Drinken, wat Lekkers, Service, activiteit, en natuurlijk een leerzame en lekker ervaring

Voor informatie of boeken  neem contact op via de mail landelijklekker@gmail.com of bel 0625399983

Wij geven ook Kookworkshops aan scholen